Získáte ihned

Vstupem do Hradního Spolku  získáte ihned :

1)Stáváte se spolumajiteli a spoluuživateli veškerého majetku Spolku bez jakékoliv odpovědnosti za Spolek, s minimálními náklady, prakticky bez rizik, s právem kdykoliv vystoupit.

2)Stáváte se spoluuživateli s předkupním právem jako spolumajitelé Spolku na celé dolnokounické panství včetně hradu a zámku. Je to rozsáhlý komplex budov s 12 ha pozemků, 15 minut od Brna, do 1 hodiny od Vídně, Bratislavy, v blízkosti Pálavských jezer, uprostřed vinohradů. Ihned můžete využívat veškeré vnitřní i vnější prostory pro rozvoj svých činností, podnikání, po dohodě se Spolkem a ostatními uživateli. Můžete ihned využívat akce na hradě, služby zde poskytované  pro sebe, svou rodinu, své přátele vždy se slevou, a získávat tak ihned ve splátkách svůj vklad zpět. Získáváte i vliv na to, co hrad bude dělat za akce, co bude nabízet.  Získáváte tak ihned nespočet možností, jak pro uspokojení svých potřeb, tak pro vznik nových vlastních příjmů z využití obrovského majetku a jeho prostor, bez velkých individuálních investic a rizik.

3)Stáváte se spolumajiteli a tedy i spoluuživateli společného kapitálu ze sdružených členských příspěvků a výnosů Spolku. Jeho velikost a dostupnost je základem síly Spolku a Vašich jistot. Je k dispozici Spolku a jeho členům. Slouží pod kontrolou členů k rozvoji společného majetku a podpoře členů v uspokojování jejich potřeb bez rizik a bez likvidačních exekucí. Společný kapitál je i ideální způsob individuálního spoření a investování členů za účelem zhodnocení prostředků a vytvoření si finanční opory znásobené sdružením všech prostředků.  Umožňuje členům tak chránit své investované úspory před znehodnocením nevýhodnými kurzy koruny vůči jiný měnám, inflací, poplatky, exekucemi, krádežemi a dalším znehodnocením.

4)Stáváte se Rytířem řádu zlatého lekna s certifikátem, garantujícím Vám titul i privilegia k němu patřící. Je to ocenění Vaši podpory obnově středověkého hradu, jeho ochraně a rozvoji, jako odvěkým rytířským skutkům.  Potvrzení příslušnosti k VIP společenství Rytířů,na něž je spoleh.

5)Doživotní a dědičný podíl na hospodářských výsledcích Spolku v podobě benefitů jako renty z členského podílu ve Spolku. O benefitech rozhodují členové  a může mezi ně patřit cokoliv na čem se shodneme počínaje výhodnou půjčkou, výhodnými nákupy ,výhodným splátkovým nákupem, předplatným na služby a akce a pod.

6)Možnost založit svou Franšízu Hradního Spolku a založit svůj růst na rozvoji své Franšízy

7)Možnost množství provizí za smluvní spolupráci s Hradním Spolkem

Pro ty, co hledají, jak rychle získat zpět své investované prostředky umožňujeme, aby každý člen, který získá dalšího člena, získal 10% z jeho členského vstupního příspěvku. Je to úspora z daňového zvýhodnění členských příspěvků.

Vzniká v celém světě možná spolupráce, honorovaná Spolkem dle zásluh:

Člen získává své neopakovatelné členské číslo. Pokud někoho kdekoliv na světě získáte pro návštěvu hradu a jeho služeb, nejen že přinesete do hradního rozpočtu další příjmy, z nichž budete mít roční podíl, ale navíc, pokud se výprava, kterou jste získal pro návštěvu hradu, prokáže Vašim  doporučením- členským číslem, získá výprava zde dárek a Vy provizi z jejich útraty. Lepší a motivovanější obchodní síť si nelze ani představit.