Rada nad zlato

Coronavirová kampaň v mnoha zemích připomněla, že co bylo jisté a běžné, může náhle přestat fungovat. Svět po Coronaviru už nebude nikdy jako dřív. Mnohá odvětví a pracovní pozice přestanou existovat, nebo se zredukují. Začnou vznikat jiná, nová, ale už ne pro každého. Máte-li na běžných místech uloženo částku kolem 10 000Kč, tedy  400, nebo 500 Euro, je to dobré, ale nepomůže Vám to. Měli by jste mít rezervu vyšší.
Ale pokud alespoň takové peníze vložíte jako svůj vstupní členský příspěvek do Hradního Spolku, sdružíte je tak do společného, násobně většího kapitálu. Tím získáte  za sebou rezervu, která jediná může i v takových časech fungovat. Stanete se ve Spolku součástí společné ekonomické síly, tentokrát  pod Vašim vlivem, s Vaší účastí, ve Váš prospěch.
 Pokud něco opravdu umíte, neváhejte a vstupte mezi nás. Sdružte peníze pokud ještě máte. Sdružte dovednosti, pokud s nimi ještě disponujete.

S 10 tisíci Kč a nebo 400 Euro jste mimo rozlišovací schopnost všeho podstatného. Jako členové Spolku, spoluvlastnící již s takovou částkou veškerý jeho kapitál, majetek, aktiva, schopnosti, jste pro každého již VIP, protože už můžete pomáhat druhým, přinášet řešení.
Stát se součástí silného celku se často nepodaří. Teď je však taková příležitost pro rozhodné a myslící.
-investování do členství ve Spolku je sázka na jistotu, na budoucnost. Lepší, než do zlaté cihly.

Přihlaste se proto hned za čestného člena Spolku kliknutím na následující tlačítko:

Můžete také získat členství i pro někoho, na kom Vám záleží, udělat mu radost a pomoci mu k lepší budoucnosti.   Stačí kliknout na další tlačítko: