Přihláška pro prodejce  POLOPRO

V případě požadavku elektropřípojky od hradu je třeba mít kvalitní vlastní el. prodlužku dlouhou nejméně 50m.
Ceník:
Platný od 15.9.2010

- pronájem plochy do 10 m2 pro vlastní stánek prodejce 500,-Kč (cena zahrnuje i místo na zaparkování jednoho auta(osobní, nebo dodávka)

- pronájem místa v párty stanu nebo jiným přístřeškem ( lavice a stůl cca 4m2) 600,- Kč

- za připojení k elektro rozvodům hradu paušál 120,-Kč/1 připojení + 200 Kč za pronájem zařízení (celkem 320 Kč)- v případě ukázky řemesla, nebo dílničky sleva 100,- Kč z ceny za stánek.
Preferujeme Váš vlastní elektrický zdroj prodejce.

POZOR, POZOR !!!!!!!!!
Po třech účastech na trzích získáváte na čtvrtý 20% slevu.  Po 5 ti účastech v roce  máte 6. účast zdarma. V případě prokazatelného získání dalších 6 ti dobrých prodejců, v době jejich účasti na hradních trzích máte nájem místa i elektro přípojku zdarma.

Svoji účast stvrďte včasnou úhradou tj. na akci 31.10.2020 do 30.9.2020  na 5.12.2020  do 5.11.2020
Na platby nebudeme vystavovat zálohové faktury, budou vystaveny až vyúčtovací faktury po akci. Platby provádějte vždy na účet 286296678/0300, s variabilním symbolem Vaše IČO, nebo datum narození 27. 1. 1950 v podobě 27011950, Specifickým symbolem datum akce POLOPRO 31.10.v podobě 3110, do poznámky uveďte svůj email .

Pokud se pak akce nezúčastníte, propadá nám platba jako smluvní sankce na úhradu vzniklých nákladů. Pokud bude akce zrušena námi, vracíme Vám peníze.
POZOR, POZOR !!!!!!!!!

Po třech účastech na trzích získáváte na čtvrtý 20% slevu. Po 5 ti účastech v roce máte 6. účast zdarma. V případě prokazatelného získání dalších 6 ti dobrých prodejců, v době jejich účasti na hradních trzích máte nájem místa i elektro přípojku zdarma.

Organizační pokyny:

Provozní doba tržnice 10,00 - 15,00 s možností úpravy času konání podle aktuální situace.
Prosíme o dodržení konce prodeje. Zásobte se zbožím tak, aby jste nebyli vyprodáni.
Příprava prodeje 8,00 - 9,00.
Při příjezdu na místo vám bude přiděleno místo, prosíme o přeparkování aut do 9:00.
Ukončení prodeje 15,00.
Prosíme zanechte vaše prodejní místo čisté a bez odpadků!
Pokud zvolíte variantu zapůjčení pivního setu na louce bez přístřeší doporučujeme si vzít pro případ hrozícího úpalu nebo promoknutí a nastuzení alespoň slunečník a to takový, který vám neuletí a nebudeme ho honit po louce:-).

Závaznou přihlášku vyplňte níže a kliknutím nám odešlete.

V případě dotazů nás kontaktujte na tel: 602 736 953 nebo 731 845 753.
Za pořadatele:
Hradní spolek- Dr.Ing.František Zoubek,