Vaše možnosti

Svět kolem nás vypadá jako hra neznámých, co jediní byli u toho, když se rozdávaly karty.
Můj rod, moje minulost, v sobě mají zakódován nepokoj, snahu se propojovat s druhými, nebát se jít do nových věcí, bránit napadené, měnit svět kolem sebe k lepšímu, i když to vypadá, že to nepůjde. Jsme bojovníci. Vyjadřují to naše erby, co  neplánovaně, v průběhu dějin však vždy  shodně, vyjadřují naši bojovnost, podporu druhým i v dobách, kdy není bezpečno. Dějiny tak potvrzují, že kdo chce být v bezpečí, měl by být s námi.

V tomto srovnání se jeví vznik Hradního Spolku nikoliv jako náhodná inspirace, ale jako osudová dějinná předurčenost vytvořit něco silného, schopného uspokojit potřeby sdružených teď, i v dobách které přichází.
Tím, že Spolek vzniká nyní, kdy se bortí mnohé jistoty a svět začíná vypadat, že se vymyká z kloubů, je nově  vzniklou možností najít řešení svých obav spojením se s nově vznikajícím uskupením. Možností být u toho, když taková organizace s nadnárodní ambicí vzniká a umožňuje, v počátcích téměř komukoliv, se stát její součástí.

A Vaše Možnosti? Jistě si je umíte představit. Jsou stejné, jako by jste byli prvními funkcionáři nově vznikajícího státu, prvními akcionáři vnikající banky, pojišťovny, prvními členy vznikající silné nadnárodní společnosti. Prakticky v budoucnu neomezené, nyní omezené jen množstvím zapojených lidí a Vaší ochotou podpořit, nebo i aktivně pomáhat budovat Hradní Spolek a rozvíjet jeho aktivity. Vymýšlet , organizovat vlastní, s použitím a využitím Hradu a dalších možností  Spolku.

Spojte se s námi hned. Nezapomeňte, že dnes lepší projekt pro občany a menší firmy nejen v této zemi neexistuje.
Využijte níže uvedené tlačítko pro nezávazný a rychlý kontakt s námi: