Aktivita 3

Aktivita 3 je zaměřena na podporu vzniku a vybudování občanské obchodní sítě podporované e-shopy, navazující na hrad a zámek Dolní Kounice, garantující především sdruženým poctivé obchodní praktiky, cenově výhodné nákupy, mezinárodně srovnatelnou kvalitu, podporu domácím výrobcům. Je realizována vybudováním  speciální sítě smluvních pracovišť Spolku, zabezpečujících nákupy, služby, informace členům v jejich bydlištích ve spádovém okolí. Tuto obchodní síť realizuje pro Hradní Spolek smluvní organizace.

Budování a rozvoj nízkonákladové  sítě speciálních obchodů, navazujících na velkoobchody z ČR i zahraničí, preferující  domácí výrobce, se realizuje   pod značkou www.anomame.eu. Kombinuje e-shop s kamennými pobočkami.  Spolek vše realizuje  prostřednictvím smluvních organizací z jejichž nabídky a poptávek členů buduje vybrané, měnící se  a stále rostoucí nabídky zboží a služeb především svým členům.Specifikou by měla být možnost nakupovat bez zadlužení a tedy bez hrozeb likvidačních exekucí, postupně z celého světa, v libovolném sortimentu. Síť odstraní rizika předražených,nekvalitních, nebo fiktivních nákupů, nutnost sami vyhledávat nejvhodnější nabídky v oborech. Umožní členům nakupovat z prostředků Spolku bez úvěrů jen  splátkováním a při hromadných nákupech organizovaných na síti a e-shopu s množstevními slevami.
Každý čestný člen se může zapojit:

1) do výhodného nakupování. Můžete si otevřít u Spolku zálohový  účet bez běžných bankovních poplatků, z něhož bude moci platit za své nákupy bez rizika, že v potřebné době nebude mít prostředky. V případě přechodného nedostatku prostředků můžete nakoupit na splátky.
Výhody: vždy garantovaná dodávka objednaného zboží, úspora peněz za vedení účtů a bankovní poplatky, možnost včasné účasti na výhodných hromadných nákupních akcí sítě se slevami pod názvem AKCE.

2) do vyhledávání nabídek pro tuto obchodní síť, včetně  zařazení své nabídky do sítě. Za každé zařazení výrobku, služby do sítě můžete získat smluvní provizi buď jednorázovou a nebo stálou na dobu prodeje v síti od 1 do 10% z hrubého zisku během prodeje v síti

3) můžete získat pracovní místo a nebo místo smluvního prodejce v jednotce obchodní sítě

4)můžete získat smluvní pracovní místo v teamu obsluhy e-shopu této obchodní sítě a managementu  celé obchodní sítě

Předpokládáme, že členové nejen využijí výhodných nákupů v této síti, ale využijí možnosti pracovat a podporovat Spolek a jeho aktivitu jako domácí  a nebo příležitostný pracovník, který pro tento společný e- shope najde zajímavé a nevšední výrobky a služby a nebo pomůže najít to, co budou jiní členové poptávat. Každý takto může získat zajímavé provize. Otevírá se zde obrovská příležitost pro členy jak si přivydělávat a nebo se stát přímo obchodními zástupci . Tato síť v tuzemsku  je novinkou a konkurenční výhodou pro každého, kdo se do ní zapojí. Postupně by tak zde mělo být možné zakoupit a nebo sehnat cokoliv na světě a dostat to až domů nebo na kamennou pobočku naší sítě v blízkosti Vašeho bydliště. Ani zde se nepočítá s reklamou, ale šířením ve spádových oblastech mezi občany a firmami. Přihlaste se  a budete překvapeni svými možnostmi.