Aktivita 2

AKTIVITA 2 naplňuje další cíl Spolku -Vybudování koordinačního ústředí, vzdělávacího, společenského a volnočasového místa Spolku a jeho členů jako součást investičního programu RP - Obnova kulturních památek jako záchrana historie a odkazu předků, center rozvoje průmyslu cestovního ruchu a volnočasových aktivit. Dokončením obnovy kulturní památky středověkého hradu Dolní Kounice se tato památka změní na centrum dění, aktivit a koncentrace komunity Spolku s množstvím služeb a podpory cestovnímu ruchu.

Naše motivace pro Vaše zapojení se = Vaše možnosti, jak v rámci Aktivity 2 Hradního Spolku sami pocítit za svou angažovanost nejen morální uspokojení, ale i konkrétní pozitivní vliv na svůj život:

1) Výjimečná příležitost obstarat si bydlení, nebo rekreační , či investiční byt  na středověkém hradě:
 Hradní apartmány na prodej viz AKCE

2) 10% provizi získáte  z každé zakázky(objednávky), kterou zprostředkujete pro programovou nabídku na hradě a zámku Dolní Kounice, konanou Spolkem a nebo pro něj jeho smluvní organizací. Takovou akci můžete i sami vymyslet a Spolku doporučit.

3) Pokud sami vymyslíte nějakou službu, program, zážitek, který se dá nabídnout návštěvníkům hradu, můžete ji smluvně realizovat jako její smluvní manager nebo  dodavatel na základě smlouvy o  dílo a to jednorázově a nebo na stálo a tím získat až 30% ní podíl na zisku z takové aktivity nebo jinou odměnu na které se zhodnem.

Spolek  bude hrad obnovovat a provozovat sám a nebo prostřednictvím smluvních firem.
 Není to ledajaký hrad. Je to hrad s velkými příběhy, které mají co říci i dnešku:
Dne 10.12. 1185, po poslední bitvě mezi Moravany a Čechy došlo u Kounické frankovky,
na kounickém hradě, k usmíření Moravanů a Čechů. V roce 1527 a předcházejících, zde láska zničila k hradu patřící přilehlý bohatý a mocný klášter, jako místo odříkání a slepé poslušnosti.
Obnovme tuto tradici usmíření a lásky.

Hrad  svým výhodným umístěním- hodinu jízdy z Vídně a z Bratislavy, 20 minut jízdy z Brna a Pálavských jezer, po opravě D1 i hodinu a půl z Prahy, uprostřed bohatých vinic a bohaté historie Jižní Moravy, dává předpoklady vysoké dynamiky růstu svého významu a uplatnění .